Volledig scherm
Concert van K3 in Schijndel. © Jeanne Bosmans

Veel jeugdige fans voor K3 in Schijndel

SCHIJNDEL - De grote Mega Kinder Party die zondag bij manege De Molenheide in Schijndel plaatsvond, werd druk bezocht door veelal jeugdige fans. En al waren er optredens van Monique Smit en de Telekids Disco Show om de aanwezigen te vermaken, de fans waren er maar voor een optreden: voor K3.

Talloze kleine meisjes droegen de favoriete outfit van hun idolen: een wit jurkje met de bekende felgekleurde verticale strepen. En eindelijk waren ze daar, de blonde Klaasje, de roodharige Hanne en de donkerharige Marthe voor een optreden van zo'n 35 minuten. In korte broekjes en kleurrijke glittershirtjes.

Om niks van het spektakel te missen, werden veel fans op de schouders van papa gehesen, waardoor het uitzicht toch wat beperkt werd. Ook de vele grote ballonnen ontnamen het zicht op het podium en de grote schermen. Maar voor de vele fans geen belemmering om volop mee te zingen en te bewegen. Een aantal ouders was minder enthousiast. ,,Een waardeloze organisatie”, aldus een verontwaardigde moeder. ,,Die kinderen konden niks zien.”

Volledig scherm
Concert van K3 in Schijndel. © Jeanne Bosmans

Meierijstad