Volledig scherm
Heidi Lammers © Privécollectie familie

Veiling voor zieke Heidi Lammers uit Schijndel

​SCHIJNDEL - Met een Facebookveiling en een gewone verkoop per opbod wil de Schijndelse dames netwerkclub VIPS (Vrouwen Inspiratie Punt Schijndel) geld ophalen voor de zieke Heidi Lammers uit Schijndel.

Er zijn twee verschillende activiteiten opgezet: een veiling via het sociale medium Facebook, van 26 december tot en met 8 januari. Die veiling is te vinden op de pagina Vips voor Heidi. Mensen kunnen daar bieden op allerlei artikelen en diensten die belangeloos worden aangeboden door lokale ondernemers.

Op 8 januari om 13.00 uur sluit de online veiling. Die dag is er een ‘fysieke’ veiling van 14.00 tot 15.00 uur in de Glazen Boerderij, bij Personal Flow. VIPS kleedt die aan met diverse activiteiten, zoals een kledingverkoop.

Heidi Lammers (41) uit Schijndel heeft MS. Ze wil een stamceltransplantatie ondergaan in Mexico, maar haar zorgverzekeraar dekt deze alternatieve behandeling niet. Daarom zijn dorpsgenoten een inzamelactie gestart. Ongeveer een derde deel van de benodigde 70.000 euro is, zo’n maand na de start van de actie, binnen.