Volledig scherm
Wilfred Genee © ANP Kippa

Wilfred Genee wordt topman bij bedrijf van Hans Brus uit Schijndel

SCHIJNDEL - Presentator Wilfred Genee wordt topman (CEO, chief executive officer) bij het bedrijf JHB Group van Hans Brus uit Schijndel. 

Hans Brus blijft wel eigenaar van de JHB Group, waar honderden mensen werken. De JHB Group bestaat uit vier bedrijven die zich bezighouden met een combinatie van voeding (catering), zorg en techniek. Hier werken honderden mensen. 
Genee gaf eerder deze week in een interview al aan dat hij CEO wordt bij een Brabants familiebedrijf, dit is dus de JHB Group. De presentator van Voetbal Inside bij RTL neemt een jaar de tijd om 'uit te vinden of ik het kan en of we bij elkaar passen'. Hij gaat het werk combineren met zijn werk bij de televisie. 

Brus en Genee vierden afgelopen zaterdag samen hun verjaardag op een boot in Amsterdam, Brus zijn 70e verjaardag en Genee zijn 50e verjaardag. Tijdens dit feest werd het nieuws bekend gemaakt aan de gasten.  Brus wil zelf nog niet reageren op het nieuws.  

Genee zei eerder in deze krant: ,,Toen ik werd gevraagd, zei mijn vrouw meteen: moet je doen. Ze zei: je bent duidelijk, kunt verwoorden wat er goed en fout gaat zonder persoonlijk te worden en je bent oplossingsgericht. Ze heeft gelijk denk ik. Ik kan mensen in hun kracht zetten. Dat is wat ik bij Voetbal Inside ook doe."
Hans Brus is onder meer oud-voorzitter van FC Den Bosch en van voetbalclub Schijndel. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement