Volledig scherm
Politiehond Bumper op de rode loper voorafgaand aan de uitreiking van de Best Social Awards. © ANP

Winnende Bumper is zaterdag in Schijndel te zien

SCHIJNDEL - Politiehond Bumper, die donderdagavond The Best Social Award won, is zaterdag 9 juni te zien in Schijndel tijdens de open dag van politieteam Oost-Brabant. 

Bumper en zijn baasje Stephan kregen de prijs voor het beste dier op social media. Bumper heeft meer dan 100.000 volgers op social media, onder meer Facebook en Instagram. In de nieuwe categorie gaf Bumper onder andere Fiep the Kittykat en Guus the Duck het nakijken.

Doordat Bumper de prijs won, is hij zaterdag wel iets korter te zien in Schijndel. De hond is gevraagd door een tv-programma en moet daardoor wat eerder weg uit Schijndel. Hij is waarschijnlijk tot ongeveer 13.30 uur in Schijndel. 'De tol van beroemd zijn zullen we maar zeggen...', aldus de politie op Facebook. 

Politieteam Oost-Brabant zamelt met de open dag in Schijndel geld in voor het goede doel: Dream4Kids. Naast Bumper is veel meer te zien en te doen in Schijndel, van 11.00 tot 17.00 uur bij het politiebureau aan de Kerkendijk. Bezoekers kunnen tegen een kleine vergoeding bijvoorbeeld meerijden in een van de aanwezige Ferrari's. Entree is gratis. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement