Volledig scherm
De Schijndelse Zwemvierdaagse. © De Schijndelse Zwemvierdaagse

Zwemvierdaagse bij zwembad De Molen Hey in Schijndel

SCHIJNDEL - Zwembad De Molen Hey in Schijndel doet in de herfstvakantie mee met de Nationale Zwemvierdaagse. Zwem- en waterpolovereniging Neptunus ‘58 houdt van maandag 24 tot en met vrijdag 28 oktober het meerdaagse zwemevenement.

Deelnemers zwemmen op maandag tot en met donderdag tussen 17.30 en 19.30 uur en op vrijdag tussen 17.00 en 18.30 uur. Zwemmers tot en met 12 jaar of 40 jaar en ouder zwemmen 250 meter per dag, dat zijn 10 banen. Alle overige deelnemers zwemmen 500 meter (20 banen) per dag. Na vier keer zwemmen krijgen de waterratten een medaille. De zwemvierdaagse duurt ook dit jaar vijf dagen, zodat je een dag mag missen.

Meedoen is mogelijk voor iedereen die kan zwemmen. Speciaal voor jonge kinderen vanaf 4 jaar zonder zwemdiploma is in het instructiebad de Spettervierdaagse. Onder begeleiding kunnen zij zich vermaken in het instructiebad. Op het einde van de Spettervierdaagse ontvangen ze een speciale Spettervierdaagse-medaille.

De kosten voor deelname aan de Spettervierdaagse bedragen 3,70 euro. Meedoen met de 'grote' zwemvierdaagse kost 10 euro, kinderen tot 13 jaar betalen 7,50 euro. Inschrijven kan op de eerste dag van het zwemevenement in het bad aan de Avantilaan 1. Ook via de website van Neptunus '58 kunnen deelnemers zich inschrijven.

Meierijstad