ZZP'ers kunnen naar Veghel voor extra tips en trucs.
Volledig scherm
ZZP'ers kunnen naar Veghel voor extra tips en trucs. © ROBIN UTRECHT

ZZP'ers in Brabant krijgen 'oppepper' in Veghel

VEGHEL - De vele Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP) in Noordoost-Brabant kunnen op donderdag 27 september een 'oppepper' krijgen tijdens het eerste ZZP Boost Event op de CHV Noordkade in Veghel. 

ZZP'ers kunnen op dit evenement terecht voor onder meer workshops en lezingen. De organisatie is in handen van de AgriFood Capital, het samenwerkingsverband van zeventien gemeenten en twee waterschappen in Noordoost-Brabant en de provincie. Ook het Werkgevers Servicepunt (WSP) Noordoost-Brabant werkt mee aan de organisatie.  

55.000 ZZP'ers 

Het aantal ZZP'ers in Noordoost-Brabant is de afgelopen jaren gegroeid tot 55.000, zo staat in een persbericht van AgriFood Capital. Deze kleine ondernemers kunnen in Veghel terecht voor tips op het gebied van marketing en communicatie, administratie, financiën en samenwerking. De 'oppep'-bijeenkomst wordt geopend door Menno Roozendaal, wethouder arbeidsmarkt in Meierijstad en initiatiefnemer van de bijeenkomst. 

ZZP-expert Pierre Spaninks - elke zaterdag te horen in BNR's ZZP Café - is een van de sprekers op het ZZP Boost Event op de Noordkade in Veghel. Wilma van Dartel uit Den Bosch is dagvoorzitter. De bijeenkomst voor ZZP'ers op de CHV Noordkade in Veghel duurt van 13.00 tot 17.30 uur.