Over Brabants Dagblad

Ik zoek

We helpen je het nieuws en de wereld beter te begrijpen. Dat geeft vertrouwen, zodat jij je eigen keuzes kunt maken. We bieden je wat jij belangrijk vindt, wat dicht bij jou staat, wat je raakt, wat je graag met anderen wilt delen en wat jou verbindt met de wereld om je heen. Dat kan zijn wat je moet weten, wat leuk is om te weten of gewoon wat je leuk vindt om te doen.

Brabants Dagblad- Altijd dichtbij
 

Achter de schermen
Ben je nieuwsgierig naar hoe wij te werk gaan en waarom we bepaalde keuzes maken? We bieden je graag een kijkje achter de schermen! Ga naar bd.nl/achter-de-schermen

Brabants Dagblad op papier
Brabants Dagblad brengt u dagelijks al het (inter)nationale nieuws uit uw regio. De krant heeft verschillende edities zodat u het nieuwsuit uw directe omgeving ontvangt, dagelijks in een apart katern met regionieuws. Ook schenken we elke dag veel aandacht aan sportnieuws. In het weekend brengen we 2 extra katernen: Z met achtergronden bij het nieuws en Zo met tips en inspiratie. En natuurlijk het Magazine met elk weekend een spraakmakend interview en boeiende reportages.

Brabants Dagblad digitaal
U kunt Brabants Dagblad op verschillende manieren digitaal lezen. Natuurlijk is er bd.nl en download in elk geval de nieuwsapp van Brabants Dagblad op uw smartphone en tablet, zodat u Brabants Dagblad altijd en overal bij de hand heeft. U kunt zich inschrijven voor (een van) onze e-mail nieuwsbrieven en gebruik maken van Topics. Lees hier meer over onze digitale producten.

 

inloggen account Inlog wachtwoord app digitaal

Veelgestelde vragen

Topics is een online nieuwsplatform. Met Topics leest u het nieuws uit 13 toonaangevende kranten en kunt u eenvoudig alles volgen over die onderwerpen die u het meest interesseren.

Topics is exclusief voor abonnees van de aangesloten kranten, waaronder Brabants Dagblad. Het is afhankelijk van uw abonnementsvorm of u Topics kunt gebruiken.

Om toegang te krijgen tot Topics gebruikt u dezelfde inloggegevens als die van Brabants Dagblad. Uw abonnement dient gekoppeld te zijn aan uw account.

Ga naar bd.nl/topics