Stuur uw krant op vakantie
met de BD Vakantieservice

Door omstandigheden kan het zijn dat u uw krant op zaterdag 21 september later ontvangt dan u van ons mag verwachten. De digitale krant is vanaf zes uur beschikbaar via krant.bd.nl. Onze excuses voor het ongemak en alvast veel leesplezier.

Vakantieservice

Uw krant past zich helemaal aan bij uw vakantieplannen. Zo kunt u uw krant laten doorsturen naar uw vakantieadres of het adres van vrienden of familie. U kunt ook de bezorging van uw krant gewoon een tijdje stopzetten. Zelf kunt u uiteraard altijd en overal Brabants Dagblad digitaal blijven lezen.

Toegang tot digitale krant en Topics

Heeft u zich al aangemeld, ga dan direct naar de digitale krant en log in met uw e-mailadres en wachtwoord. Heeft u zich nog niet aangemeld? Ga dan naar bd.nl/registreren en meld u aan met uw klantnummer. Deze vindt u bij elke afschrijving van uw bankrekening.

Zet de bezorging tijdelijk stop en lees de digitale krant

U kunt een onderbreking in de bezorging regelen zodat u tijdens uw vakantie geen papieren krant thuis ontvangt en wel kunt blijven genieten van de digitale krant op uw tablet, pc of mobiel. Geen kranten op de mat, evengoed door blijven lezen!

Vakantie doorgeven

Stuur uw krant naar vrienden of familie

Maak familie of vrienden blij met Brabants Dagblad door tijdens uw vakantie uw krant te laten bezorgen op hun adres.

Vakantie doorgeven

Stuur uw krant naar uw vakantieadres

Wilt u tijdens uw vakantie niet alleen de digitale krant lezen maar ook de papieren krant? Wij kunnen uw krant doorsturen naar uw vakantieadres in Nederland. Houd u er wel rekening mee dat de bezorging op campings en vakantieparken niet altijd te garanderen is.

Gaat u op vakantie buiten het verspreidingsgebied van Brabants Dagblad? Voor de portokosten en het doorsturen van de papieren krant ontvangt u een aparte factuur. De extra portokosten bedragen € 0,71 per krant. De krant wordt een dag later bezorgd. De zaterdagkrant wordt op maandag verstuurd.

Vakantie doorgeven

Vakantiebonnen in Nederland

Als u uw krant niet naar uw vakantieadres kunt sturen, zijn er gelukkig nog de vakantiebonnen. Met deze bonnen kunt u bij al onze verkooppunten in Gelderland, Noord-Brabant en Zeeland terecht, uiteraard zolang de voorraad strekt. Met deze vakantiebonnen kunt u de Gelderlander, de Stentor, Tubantia, Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad, BN DeStem of PZC afhalen. U krijgt dan de krant mee die in dat gebied wordt verspreid. Let op: Geef uw aanvraag minimaal 2 weken voor de ingang van uw vakantieperiode aan ons door.

Vakantie doorgeven

Voorwaarden vakantieservice

  • U heeft een abonnement op de krant voor 6 dagen per week en u gaat langer dan 6 aaneengesloten dagen op vakantie.
  • U geeft de vakantieperiode uiterlijk 1 week (2 weken voor vakantiebonnen) voor de ingang van de vakantieperiode aan ons door.
  • Uw vakantieperiode mag niet langer dan 90 dagen per kalenderjaar duren en niet korter dan 7 dagen.
  • Wanneer u de krant laat bezorgen op een ander adres, kunnen wij alleen de editie bezorgen, die in die regio wordt bezorgd. Indien u graag uw eigen editie wilt doorsturen, kan dit alleen via de post.
  • Doorsturen van uw krant is alleen mogelijk binnen Nederland. Voor de portokosten en het doorsturen van de papieren krant ontvangt u een aparte factuur. De extra portokosten bedragen € 0,71 per krant. De krant wordt een dag later bezorgd. De zaterdagkrant ontvangt u op dinsdag.
  • Bij postverzending kunnen wij een correcte bezorging niet garanderen, omdat wij de krant dan niet zelf bij u afleveren.
  • Heeft u een digitaal abonnement zonder papieren krant, dan kunt u geen gebruik maken van onze vakantieservice.
  • Heeft u een proefabonnement op Brabants Dagblad? Dan kunt u geen gebruik maken van onze vakantieservice.
  • Tijdens uw vakantieperiode behoudt u toegang tot de Digitale Krant en betaalt u het overeengekomen abonnementstarief.
  • Op de vakantieservice zijn de algemene abonnementsvoorwaarden van toepassing.
Vakantieservices Holliday ePaper Leveringsvoorwaarden Leveringsvoorwaarde Voorwaarde