Volledig scherm
Virginia in één van de trouwjurken. © RTL

344.000 kijkers zien trouwjurkenjacht vriendin Peter Jan Rens

De persoonlijke beslommeringen van Peter Jan Rens (66) hebben gisteravond iets meer kijkers getrokken dan vorige week. De tweede aflevering van zijn realityserie Doen ze 't of doen ze 't niet? was goed voor 344.000 kijkers, dat is 3.000 meer dan vorige week, waarmee de kijkcijfers nagenoeg gelijk blijven.

Dat blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek (SKO).

In de tweede aflevering was te zien hoe Peter Jan zijn 43 jaar jongere vriendin Virginia van Eck ten huwelijk vroeg tijdens een optreden van Django Wagner. Vervolgens ging de brunette op trouwjurkenjacht.

Het veelbesproken stel treedt volgende week al in het huwelijksbootje. De romantische strandbruiloft vindt plaats op Tenerife.

Nog geen kijkcijferhit
Echt een kijkcijferkanon is de serie nog niet. De meeste kijkers stemden af op de NPO1-programma's Opgelicht (1,7 miljoen) en De Rijdende Rechter: Wordt Vervolgd (1,5 miljoen). Ook de quiz De Slimste Mens schopte het weer tot de kijkcijfertop, met 1,4 miljoen kijkers.

Volledig scherm
Virginia bezocht ook een jurkenshop in Duitsland. © RTL
Volledig scherm
Peter Jan met dochter Djelisa (2). © RTL

  1. Miljoenen kijkers zien Nederlandse Spice Girls bij Linda de Mol
    video

    Miljoenen kijkers zien Nederlandse Spice Girls bij Linda de Mol

    De originele leden lijken de Spice Girls voorgoed gedag te hebben gezegd, maar toch kreeg de RTL 4-kijker gisteren het gevoel dat de best verkopende meidengroep ooit een comeback maakte. Stijn Fransen, Holly Mae Brood, Bibi Breijman, Shary-An Nivillac en Gaby Blaaser kropen speciaal voor het programma Oh Wat Een Jaar in de huid van de Spice Girls. ,,Ik zie een musical aankomen'', was een van de reacties op sociale media.