90210-acteur Luke Perry (52) overleden

Acteur Luke Perry is enkele dagen nadat hij een beroerte kreeg overleden. De voormalig Beverly Hills, 90210-acteur overleed vandaag in een ziekenhuis in Burbank, meldt TMZ.

Luke blies zijn laatste adem uit in het bijzijn van zijn kinderen, zijn verloofde Wendy Madison Bauer , zijn ex-vrouw Minnie Sharp en zijn moeder. Ook waren er anderen naasten aanwezig van de acteur. 

Luke Perry lag sinds woensdag in het ziekenhuis nadat hij was getroffen door een beroerte toen hij naar verluidt alleen thuis was. De 52-jarige acteur was in Los Angeles bezig met de opnames van de serie Riverdale, waarin hij de vader speelt van een van de hoofdpersonages.

De Amerikaanse acteur vertolkte tien seizoenen lang de rol van Dylan McKay in Beverly Hills, 90210. Daarnaast was hij te zien in veel andere films en sprak hij ook stemmen in. Zo was hij onder meer te horen inThe Incredible Hunk en Mortal Kombat: Defenders of the Realm.

Volledig scherm
Luke Perry. © AFP
  1. Miljoen kijkers zien 'Beste Zanger' Ruben (21) hele uitzending huilen: 'Kan iemand hem kapotknuffelen?’

    Miljoen kijkers zien 'Beste Zanger' Ruben (21) hele uitzending huilen: 'Kan iemand hem kapotknuf­fe­len?’

    Singer-songwriter Ruben Annink (21) heeft zich gisteravond bij AVROTROS-programma Beste Zangers van zijn meest kwetsbare kant laten zien. De Amsterdammer werd voor het oog van 1,1 miljoen kijkers overmand door emoties door met name de optredens van Floor Jansen en Rolf Sanchez. De NPO1-show is al weken een groot succes en eindigde ook gisteren als derde best bekeken programma van de dag.