Volledig scherm
Aaron Carter. © EPA

Aaron Carter gaat afkicken in kliniek

Aaron Carter heeft professionele hulp gezocht om af te rekenen met zijn verslavingen. De 29-jarige zanger nam vrijdag zijn intrek in een afkickkliniek, nadat de politie donderdag met spoed naar zijn huis ging na een alarmerend telefoontje.

,,Aaron heeft besloten naar een kliniek te gaan om zijn gezondheid te verbeteren", liet een woordvoerder van het broertje van Backstreet Boy Nick Carter weten aan TMZ. ,,Hij gaat dit privé doen en wil de beste persoon en artiest mogelijk worden."

Politie haastte zich donderdag naar Aarons woning, nadat ze een telefoontje hadden ontvangen van iemand waarmee de zanger aan het FaceTimen was. Die meldde dat Aaron onder invloed leek.

Arrestatie

Aaron, die vorige maand bekendmaakte biseksueel te zijn, zou al langer problemen hebben met verschillende verslavingen. Ook biechtte de zanger onlangs op dat hij een eetstoornis heeft. Volgens TMZ maakt zijn familie zich grote zorgen en vrezen zij dat Aaron zou overwegen uit het leven te stappen. 

De zanger verloor in mei zijn vader plotseling, zijn zus Leslie stierf in 2012 als gevolg van een overdosis. In juli werd Aaron nog opgepakt omdat hij onder invloed achter het stuur zat. Nadat Aaron open was over zijn geaardheid, strandde zijn relatie met zijn vriendin.