Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Andere Tijden weg, een pr-blunder van de bovenste plank van de NPO

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

5 reacties

 • van Daelen

  1 maand geleden
  Ik las alle stukjes en luisterde en keek naar alle programma's en heb toen zelf ook een reactie gestuurd. Staat nu onder de titel Platte schermen, platte beelden als leader op de opiniepagina van vandaag, met daaronder een ingezonden brief met dezelfde soort strekking en Tony van der Meulen doet ook nog een duit in het zakje. Gezien.gelezen Angela?
 • Ellen Noordende

  1 maand geleden
  De NPO dient informatieve, uitgediepte en zinvolle programma's uit te zenden zoals het altijd gedaan heeft. Het is een publieke omroep. Als we ' 'troep' willen zien, met alle respect voor de commerciële zenders, kunnen we dat zelf wel bepalen!
 • Sis Stoffels

  1 maand geleden
  Ik maak bezwaar tegen de programmering op NPO3. Deze is teveel op 50- gericht. Overdag op heel erg jonge kijkers en 's avonds op jeugdigen. Deze zender behoort zich aan te passen aan 50+ kijkers. Immers gelijke monniken gelijke kappen : Als OP1 zich moet aanpassen dan ook Op 3.
 • Mariamartha Boonstra - Wijnkoop

  1 maand geleden
  Ik ben het roerend eens met Angela. Ik mag dan wel bejaard zijn, ik ben nog niet achterlijk noch kinds. Geef de jongere kijkers in vredesnaam kwaliteit ipv deze onzin als Chowcolade oid. Bagger vinden ze zelf wel op internet. Mariamartha Boonstra-Wijnkoop
 • Wim van de hulsbeek

  1 maand geleden
  Jammer dat de NPO denkt te moeten vernieuwen Laten ze hun besluiten nog eens goed overwegen