Volledig scherm
DJ Armin van Buuren © EPA

Armin viert de zomer op het water, Gerard swingt in Bangkok

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Armin van Buuren bezoekt dagelijks landen met tropische temperaturen, maar nu het in Nederland stikheet is, geniet hij volop. ‘De zon vieren in Holland!’, schrijft de dj bij een foto waarop hij op een bankje op een boot ligt.

Wie verschijnt er uit het water? Juist, Manuel Broekman. ‘Kiekeboe', schrijft hij bij een kiekje waarop hij zijn duikbril omhoog houdt.

Bibi Breijman en Waylon beginnen de dag zingend. Dochter Teddy moet er ook aan geloven, al lijkt het meisje er absoluut geen problemen mee te hebben. Sterker, ze brabbelt gezellig mee met haar moeder.

Op en top gezelligheid in het Thaise Bangkok. Gerard Joling danst gezellig met de lokale bewoners mee en deelt een filmpje van het feestelijke gebeuren.

Wolter Kroes drinkt met de warmte genoeg water. Klein probleempje: ‘Ik moet er alleen onwijs veel van z...’

Voor Jessie Jazz Vuijk is een dag niet in bikini rondgelopen, een dag niet geleefd. Vandaag heeft de voormalig Miss Nederland een kater en dus wil ze geen wodka hebben.

Papa moet oefenen voor Caribbean Combo, maar de kindjes van Jandino Asporaat hoeven hun vader niet te missen. Ze mogen gewoon mee naar dansles. Al is die tablet ook wel erg interessant en die camera ook.

Lekker met waterpistooltjes spelen in een badpak, Geraldine Kemper en Chantal Janzen zijn klaar voor het warme weer vandaag.

Als model gaan kamperen? Kim Feenstra doet 't. Maar dan wel in alle luxe uiteraard.

Lig je net lekker te slapen, begint er ineens iets te zoemen. Het is niet de muziek van Soulvation die nog na dreunt in het hoofd van Ronald Molendijk. Nee, hij heeft last van muggen.

Annemarie Keizer wilde graag wat zomerse foto's met haar geliefde Simon en goede vriend Kees Tol, maar ze had last van een stalker. Op elke foto duikt namelijk Sander Lantinga uit de Coen en Sander-show op. De ene keer toont hij zijn blote billen, dan een paar schoenen of gewoon zijn hoofd.

De Belgische acteur Christophe Haddad is in het huwelijksbootje gestapt. De voormalig GTST-acteur deelt een romantisch kiekje met zijn kersverse echtgenoot model Sanne de Regt. 

  1. BBC bedolven onder de haatreacties na tv-show met mannelijk danspaar

    BBC bedolven onder de haatreac­ties na tv-show met mannelijk danspaar

    De BBC heeft bijna 200 brieven gekregen van kijkers die zich groen en geel ergerden aan het optreden van twee dansende mannen in het populaire tv-programma Strictly Come Dancing, een variant van Dancing With The Stars. Volgens de Britse omroep, die eens per twee weken het aantal schriftelijke reacties op programma's en de aard daarvan naar buiten brengt, stond in het merendeel van de ‘homofobe’ klaagepistels dat de intieme dans van Johannes Radebe en Graziano Di Prima ‘aanstootgevend’ was.