Volledig scherm
Anna Nooshin. © ANP Kippa

Bakken kritiek voor Anna Nooshin om ‘vollere lippen’

Influencer Anna Nooshin (32) kreeg het gisteren flink over zich heen. Nadat ze een foto van zichzelf postte op Instagram gingen haar volgers helemaal los op haar ‘vollere lippen’. Er wordt geroepen dat ze haar lippen heeft laten opspuiten.

De volgers van Anna denken het zeker te weten: Anna’s lippen zijn nog nooit zo vol geweest. Ze reageren uiteenlopend, maar vooral negatief: ‘Waarom als je al zo knap van jezelf bent en dan toch je lippen laten doen... Ik snap het niet vind je meer en meer op kim k lijken... vind het zonde’ en ‘Zonde van de lippen, had je echt totaal niet nodig’. Niet iedereen denkt dat de influencer haar lippen heeft opgevuld, zo reageert een aantal met: ‘Nog geen conclusies trekken voordat Anna zelf iets verteld heeft. Vind het altijd zo vervelend voor bekenden, ze worden gelijk in kwaad daglicht gezet voor iets wat hun eigen keuze is. Of roddels die misschien niet eens de waarheid zijn.’ 

Anna reageert zelf op alle commotie door een reactie te plaatsen onder haar foto: ‘Haha wow: dit heet lipliner en heel veel gloss dus nee ik heb niet mijn lippen laten opvullen. Maar ook al zou ik daar uiteindelijk voor kiezen (die lipliner zo krijgen is nogal een klus) is het aan precies niemand om er wat van te vinden behalve aan mij. Have a wonderful loving day everyone’. 

Eerder dit jaar werd de populaire YouTuber ten huwelijk gevraagd door haar vriend Nassim Zeta. Wanneer de twee in het huwelijksbootje stappen, is onbekend.

  1. Temptation Island-deelneemster Laura werd zwaar mishandeld ‘door boze kijkers’

    Temptation Is­land-deelneem­ster Laura werd zwaar mishandeld ‘door boze kijkers’

    Laura Moenaert (22), die te zien was in het meest recente seizoen van Temptation Island heeft op Instagram enkele gruwelijke foto’s gedeeld. De blondine beweert dat ze vier maanden geleden door enkele boze kijkers werd aangevallen omdat ze, naar hun mening, het RTL 5-programma verpest had. Laura kreeg tijdens de uitzendingen al vaker het verwijt dat ze ‘te saai’ was. ,,Ik heb een lastige periode achter de rug”, klinkt het openhartig.