Basja Chanowski op Schiermonnikoog waar ze woont en jonge (zang)talenten coacht en begeleidt
Volledig scherm
PREMIUM
Basja Chanowski op Schiermonnikoog waar ze woont en jonge (zang)talenten coacht en begeleidt © Kees van de Veen

Basja begeleidde artiesten bij The Voice: ‘Kandidaten waarschuwen en wapenen’

Ze begeleidde zo’n veertig kandidaten richting The Voice of Holland onder wie Maan, Julia van der Toorn en Jim van der Zee. Basja Chanowski vindt het hoog tijd voor verandering. ,,Echt onafhankelijke vertrouwenspersonen, contracten met boeteclausules en intensieve begeleiding.”

 1. Martijn Krabbé geeft Kopen zonder kijken-stel schrik van hun leven: ‘Zoektocht afgesloten’
  met video

  Martijn Krabbé geeft Kopen zonder kij­ken-stel schrik van hun leven: ‘Zoektocht afgesloten’

  Het had niet veel gescheeld of het team van Kopen zonder kijken had gisteravond de zoektocht naar het nieuwe droomhuis van Jeroen en Carlijn gestaakt. Presentator Martijn Krabbé kwam, voor het oog van 1.446.000 kijkers, met een keiharde boodschap: ,,We kunnen nu twee dingen doen. Of jullie zeggen: we gaan het radicaal anders doen. Of jullie zeggen: we kunnen dit niet langer aan en stoppen ermee.”
 2. Netflix-Bollywoodsensatie RRR is even imbeciel als verrukkelijk
  Recensie

  Net­flix-Bollywood­sen­sa­tie RRR is even imbeciel als verrukke­lijk

  Het aardige van een platform als Netflix: kijkers komen in aanraking met films waarvoor ze nooit een bioscoopkaartje zouden kopen. Het is immers vanaf je luie sofa een kwestie van klikken en proberen. Als het niet bevalt, kan je hem halverwege altijd weer uitzetten. Het is dankzij deze (ook vaak bekritiseerde) fastfoodmanier van films consumeren dat het even imbeciele als verrukkelijke Bollywoodspektakel RRR uit India kan zorgen voor een bescheiden hype.