Volledig scherm
Mya-Lecia Naylor © Screenshot YouTube Almost Never

BBC-ster Mya-Lecia Naylor (16) plotseling overleden

De 16-jarige Britse actrice Mya-Lecia Naylor is vorige week overleden. Dat heeft CBBC woensdagavond laat bekendgemaakt. De tiener zakte volgens haar management op 7 april plotseling in elkaar en overleed. Over de oorzaak deed het geen mededelingen.

Mya-Lecia werkte al sinds haar tweede, toen ze een rolletje had in Absolutely Fabulous. Ze was daarna te zien in verschillende gastrollen op de Britse tv en in de film Cloud Atlas. Van 2014 tot 2018 speelde de actrice in Millie In Between, een serie van BBC's kindertak CBBC. Ze is momenteel te zien in een andere serie van CBBC, Almost Never.


,,In deze verdrietige tijd zijn onze gedachten bij Mya-Lecia's familie, vrienden en iedereen die van haar hield", lieten de makers van Almost Never weten op Instagram. Daarna deelden ze de mededeling van CBBC, waarin onder meer stond: ,,Mya-Lecia was een geliefd lid van de BBC Children-familie en een enorm getalenteerde actrice, zangeres en danseres. We zullen haar enorm missen.”

De zender liet z'n jonge doelgroep ook weten: ,,We weten dat dit heel heftig nieuws is, en het kan helpen om hierover te praten met je vrienden of een volwassene die je vertrouwt. Als je het moeilijk hebt en het idee hebt dat je met niemand kan praten, dan kun je altijd bellen met de kindertelefoon.”

  1. Echtgenoot Amanda Balk weer vrij

    Echtgenoot Amanda Balk weer vrij

    De man van realityster Amanda Balk is onder voorwaarde van een meldplicht bij de reclassering en elektronisch toezicht weer vrij. Een woordvoerder van de rechtbank in Den Haag heeft dat bevestigd aan RTL Boulevard. De 44-jarige Stavros T. werd in september vorig jaar gearresteerd op verdenking van het telen van zeer grote hoeveelheden hennep in een drietal woningen in Wassenaar, diefstal van elektriciteit en het witwassen van drugsgeld door er juwelen mee aan te schaffen.