Volledig scherm
Beau van Erven Dorens met de Televizier-ring © ANP Kippa

‘Beau Five Days Inside’ in tweede seizoen op bezoek bij Villa Pardoes

Het succesvolle ‘Beau Five Days Inside’ keert terug op televisie. Op dinsdag 26 maart gaat het tweede seizoen van start op RTL 4. Het eerste seizoen van het programma werd vorig jaar bekroond met de Gouden Televizier-Ring.

In de documentaireserie ‘Beau Five Days Inside’ bezoekt presentator Beau van Erven Dorens instellingen waar je normaal niet zomaar binnenkomt. Zoals een gevangenis, een revalidatiekliniek, een bed, bad- en broodinstelling, een verzorgingstehuis voor oudere kunstenaars en Villa Pardoes, een huis waar ernstig zieke kinderen een week lang met hun familie vakantie kunnen vieren.

Door vijf dagen mee te kijken in de instelling probeert Beau erachter te komen hoe het is om er te wonen en te werken. Overdag wordt hij gevolgd door een cameraploeg, ‘s avonds en ‘s nachts filmt hij zelf. 

Het tweede seizoen bestaat uit 8 afleveringen. De eerste aflevering is dinsdag 26 maart te zien op RTL 4.

Volledig scherm
Beau Five Days Inside © RTL
  1. Echtgenoot Amanda Balk weer vrij

    Echtgenoot Amanda Balk weer vrij

    De man van realityster Amanda Balk is onder voorwaarde van een meldplicht bij de reclassering en elektronisch toezicht weer vrij. Een woordvoerder van de rechtbank in Den Haag heeft dat bevestigd aan RTL Boulevard. De 44-jarige Stavros T. werd in september vorig jaar gearresteerd op verdenking van het telen van zeer grote hoeveelheden hennep in een drietal woningen in Wassenaar, diefstal van elektriciteit en het witwassen van drugsgeld door er juwelen mee aan te schaffen.