Volledig scherm
PREMIUM
© ANP Kippa

'Beau voelt zich steeds meer thuis in verdiepende televisie'

Niet alleen de presentator, ook de makers van Beau Five Days Inside zijn een dag na de verrassende zege op het Televizier Gala nog beduusd van het succes.

Vrijdagochtend, Beau van Erven Dorens loopt rond in een gevangenis in Krimpen aan den IJssel. Midden in een beweging bevriest hij, wordt het beeld teruggespoeld en herhaalt Beau zijn stappen. Het is de dag na de verrassende overwinning op het Televizier Gala, maar er wordt alweer gemonteerd aan een nieuw seizoen van Beau Five Days Inside, dat in het voorjaar van 2019 te zien is.

  1. Vader Anna Nooshin overleden: Ik had gehoopt je nog een keer te zien

    Vader Anna Nooshin overleden: Ik had gehoopt je nog een keer te zien

    Anna Nooshin heeft gisteren in een emotioneel bericht op Instagram laten weten dat haar vader is overleden. De 32-jarige vlogster wist dat er een dag zou komen dat hij haar zou verlaten, maar nu het moment daar echt is heeft ze het er moeilijk mee. ‘Toch had ik stiekem gehoopt je nog een keer te mogen zien of te vasthouden. Ondanks het verleden en de afstand tussen ons besef ik me nu hoeveel ik op je lijk, hoeveel ik je heb gemist en hoeveel ik je nog ga missen.’