Volledig scherm
Berget Lewis © ANP

Berget geniet van liefdestripje, Annemarie krijgt kapotte barbie terug

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Je lievelingsbarbie bewaren voor je dochtertje: Annemarie Keizer deed het. Het was alleen éven schrikken toen bleek dat de pop niet veel later alleen nog maar uit een been bestond.

Even geen journalisten en fotografen: Berget Lewis en haar liefde Maik zijn vandaag samen op pad geweest om te genieten van elkaar. ‘Als stel moet je dat zo nu en dan gewoon doen toch?’, vraagt de zangeres aan haar volgers.

Het hondje van Patty Brard moest vandaag in lasertherapie en om hem te beschermen tegen het felle licht kreeg hij een kek brilletje op. ‘Ik mocht de bril niet houden, terwijl ik hem zo leuk vond staan’, grapt de presentatrice.

‘Oost west, thuis best’, luidt het gezegde. Die woorden lijken voor Sylvie Meis op te gaan. De presentatrice laat op Instagram weten weer in Hamburg (lees: thuis) te zijn.

Bibi Breijman wordt weer eens in de maling genomen door dochtertje Teddy. ‘Oepsie mam, ik heb weer een cadeautje voor je’, schrijft de vlogster bij een foto waar het meisje ondeugend van de camera wegkijkt.

Waar menig mens perfect op de foto wil staan, doet Gwen van Poorten het gewoon even anders. De presentatrice deelt een aantal actiefoto’s van haar momentje op de rode loper van het Televizier-gala.

Modeontwerpster Olcay Gulsen kan niet wachten om haar fans haar beautyproducten te laten zien.

Ferry Doedens werd gevraagd voor een fotoshoot in het magazine Men’s Health. Dat aanbod zag de acteur wel zitten, al wilde hij er wel fitter uitzien. Na maanden van ‘hard trainen en discpline’ laat Ferry vandaag het resultaat zien aan zijn fans.

Anouk poseerde voor de camera van fotograaf Marc de Groot en dat leverde een mooi plaatje op. ‘Prachtig’, luiden de reacties.

Voormalig zwemster Inge de Bruijn flaneert vandaag in een doorschijnend jurkje aan het zwembad van haar  vakantiebestemming.

De ogen van Tess Milne mogen dan wel open zijn,  van binnen slaapt de presentatrice nog.

Zangeres Sabrina Starke had ze nog nooit eerder gezien: paddenstoelen, rood met witte stippen. Dat bijzondere moment moest en zou ze  vastleggen. ‘Ze bestaan echt!’, schrijf ze enthousiast.