Bibian Mentel.
Volledig scherm
Bibian Mentel. © Brunopress

Bibian Mentel heeft uitzaaiingen in haar hersenen en neemt afscheid van naasten

Artsen hebben uitzaaiingen geconstateerd in de hersenen van de drievoudig paralympisch snowboardkampioene Bibian Mentel (48) en een behandelplan is niet meer mogelijk. Mentel heeft het advies gekregen om te beginnen met het afscheid nemen van haar dierbaren. 

13 reacties

 • Fried Van der Geld

  1 maand geleden
  Verschrikkelijk nieuws. Zo'n positieve vrouw, Zo'n stoer wijf. Opgeven was geen optie. Als er iemand een medaille voor moed verdient is het dit stoer wijfie. Zo positief had haar beloning toch echt de overwinning op deze rotziekte mogen (moeten) zijn. Bibian, heel veel sterkte, samen met al die lieve mensen om je heen. Dank je voor je positieviteit.
 • suzanne Whelan

  1 maand geleden
  Wat een pracht vrouw, zo krachtig. Ik heb zelf ook een traject van kanker en chemokuren achter de rug en ben voor nu veilig. Alles is zo betrekkelijk, het kan opeens anders zijn.Als je dan net als bibi een inspiratie voor anderen kan zijn, dat is zo waardevol. Lieve bibi, ik denk aan je.
 • Anoniem

  1 maand geleden
  Zelf heb ik darmkanker, ben 71 dus al best geleefd en driekwart van de wereld gezien.Maar jonge mensen zoals jij moet dit niet kunnen. Pet af voor jouw instelling, sterkte. Janus Vugts.
 • Anoniem

  1 maand geleden
  Wat een power vrouw waar ik zeker een voorbeeld aan heb. Ben nog maar net patiënt en zal gebruik maken van haar positivisme. Leontine
 • Mady

  1 maand geleden
  Meer dan RESPECT voor deze vrouw.👍🏽🙋‍♀️.Sterkte Mady
 1. Brabants WO II-museum mag haar deuren niet openen
  Play

  Brabants WO II-museum mag haar deuren niet openen

 2. Vliegen erg populair tijdens corona: 'Nu hebben ze daar centen en tijd voor'
  Play

  Vliegen erg populair tijdens corona: 'Nu hebben ze daar centen en tijd voor'