CBS via Getty Images
Volledig scherm
© CBS via Getty Images

Bijna 800.000 kijkers voor Adele: One Night Only

De tv-special rond Adele op NPO 3 is gisteravond bekeken door 797.000 mensen. In de special zingt de Britse zangeres in Los Angeles zowel haar bekendste nummers als nieuw werk. Dat werd afgewisseld door een interview dat Oprah Winfrey met Adele had.

 1. GTST eindigt volgende week met seksueel geweld en hulpboodschap

  GTST eindigt volgende week met seksueel geweld en hulpbood­schap

  De timing van de makers van Goede Tijden, Slechte Tijden kan haast niet actueler. De aflevering van volgende week maandag eindigt in seksueel geweld. De kijkers zien na afloop de tekst: ‘Een op de vier vrouwen in Nederland krijgt te maken met seksueel geweld’. Daarna volgt informatie over het Centrum Seksueel Geweld. De aflevering, die nu al op Videoland te zien is, komt vlak nadat onder meer The Voice of Holland-coach Ali B werd aangeklaagd voor seksueel geweld.
 2. Hebben de carrières van Marco Borsato en Ali B nog toekomst? ‘Hun inkomsten zijn aan het opdrogen’
  PREMIUM

  Hebben de carrières van Marco Borsato en Ali B nog toekomst? ‘Hun inkomsten zijn aan het opdrogen’

  Radiostations draaien hun nummers niet meer, televisiestations zeggen de samenwerking op, ze worden ontvriend door collega-sterren en het grote publiek kotst hen uit. Dat beschuldigingen zijn dan ook extreem: van het betasten van minderjarige meisjes tot daadwerkelijke verkrachting. “Allemaal vanuit een machtspositie”, zo klinkt het bij de slachtoffers. Komt het na de ‘The Voice Holland’-onthullingen ooit nog goed met de eens zo glanzende carrières van Ali B en Marco Borsato? “Elk woord is er nu één te veel.”