Billie Eilish.
Volledig scherm
Billie Eilish. © AP

Billie Eilish geniet van sociale isolatie: Lang geleden dat ik zo lang niks te doen had

Zangeres Billie Eilish zit zeker niet in zak en as sinds ze door de uitbraak van het coronavirus aan huis is gekluisterd. ,,Ik heb het prima naar mijn zin in mijn eentje. Het is denk ik voor het eerst sinds ik twaalf was dat ik zo lang niks te doen heb," zegt ze in de podcast van Electronic Beats.

,,Ik heb het gevoel dat iedereen de hele dag op FaceTime zit met vrienden. Ik hou van mijn vrienden, mis ze heel erg, ik kan niet wachten om ze weer te zien, maar tegelijkertijd zit ik goed. Ik heb het gevoel dat zodra we de mensen weer kunnen ontmoeten en we naar buiten kunnen, we zo gelukkig en dankbaar zullen zijn. Binnen ongeveer drie dagen zullen we het dan allemaal weer als vanzelfsprekend beschouwen", denkt de zangeres.

Helemaal alleen zit Billie ook weer niet, want ze verzorgt twee jonge hondjes. Dat is volgens haar een ‘leuke fulltime klus’. De zangeres deed vorige maand vanuit haar huiskamer mee aan het iHeart Living Room Concert for America, een benefiet om geld op te halen voor de strijd tegen het coronacrisis in de Verenigde Staten.

Billie Eilish werd afgelopen jaar nog uitgeroepen tot Talent of the Year: