Volledig scherm
Britney Spears en haar vriend Sam Asghari © EPA

Britney Spears debuteert vriend - of is het haar verloofde? - op rode loper

Britney Spears is gisteravond voor het eerst in drie jaar met haar vriend Sam Asghari op de rode loper van een filmpremière verschenen. Het stel ging in Los Angeles naar de eerste vertoning van Quentin Tarantino's nieuwe kaskraker Once Upon a Time in Hollywood. Een diamanten ring aan haar vinger voedt de geruchten dat het stel verloofd is.

Het duurde maar liefst drie jaar voordat Britney en Sam samen over de rode loper van een première paradeerden, weet People. Het stel is namelijk al sinds 2016 samen. 

Het is overigens niet zo dat de de 37-jarige zangeres haar 25-jarige vriend verborgen houdt voor de wereld. De twee posten hun doen en laten altijd uitgebreid op Instagram. Zo ook hun gang naar de première. Britney postte een foto van zichzelf en Sam, helemaal opgedoft. ‘Onze eerste première’, schreef ze erbij.

Spears was tot grote verbazing van de pers aanwezig bij de première. Haar komst was vooraf niet bekendgemaakt. En de verbazing van de paparazzi werd groter toen een grote diamanten ring om de vinger van de popprinses werd gezien. Dit wakkert de geruchten van een mogelijk verloving aan. Als de zangeres inderdaad verloofd is met Sam, dan zou dat de derde keer zijn dat Britney in het huwelijksbootje stapt.

 1. Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Een nieuw filmpje van realityster Kim Kardashian zorgt voor heel wat beroering op sociale media. Dochtertje Chicago (19 maanden oud) heeft een korenslang om haar nek en houdt kop en staart in haar handjes vast. Het meisje geniet en maakt dat ook duidelijk met wilde handbewegingen. Kim is duidelijk trots op haar dochtertje, en schreef bij het filmpje: ,,Mijn moedige meisje”, maar niet iedereen is zo blij met de beelden.
 2. Liefdesverdriet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date
  Temptation Island

  Liefdesver­driet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date

  Het was de kijkers van Temptation Island al duidelijk dat Yasmin helemaal klaar was met Thomas, maar vandaag moest Thomas daar zelf nog met zijn eigen ogen achter komen. Net nadat hij wakker was, ging het fotolijstje af waarin hij te zien kreeg hoe zijn vriendin met verleider Stuwey zoende. Dat leek in eerste instantie als een mokerslag binnen te komen, maar tijdens zijn date met Daniëlle was hij het voorval alweer vergeten en kon hij zijn handen niet van haar af houden.