Volledig scherm
Katja Schuurman met haar vriend op de rode loper tijdens het Boekenbal in Paradiso. © ANP

Bruiloftsgasten Katja Schuurman krijgen stapels groenten voorgeschoteld

Presentatrice/actrice Katja Schuurman (44) en topkok Freek van Noortwijk (30) schotelen hun bruiloftsgasten zaterdag een vitaminerijke maaltijd voor. Dat meldt de aanstaande bruid in een filmpje op Instagram.

In de video is een enorme groentebestelling te zien die voor het aanstaande huwelijk is gearriveerd. Er zal worden gekookt met onder meer groene asperges, suikermais, gele tomaten, vleestomaten en champignons. Niet alleen de groenten zijn onderwerp van gesprek, ook doet het filmpje vermoeden dat chef-kok Pépé Topper is gevraagd het diner te bereiden. 

Lees verder onder de foto

Volledig scherm
Tientallen dozen vol groenten staan klaar voor het aanstaande huwelijk. © Katja Schuurman

Eerder deze week deelde de presentatrice al een foto van de natuurwijn die de gasten te drinken krijgen. Vrienden van het stel produceerden de alcoholische dorstlesser ‘speciaal voor het liefdesfeest’. Waar de twee zullen toosten op hun ja-woord, is nog niet bekend.

De ex-soapie en Freek leerden elkaar in de lente van 2015 kennen in zijn restaurant Guts & Glory, dat eerder dat jaar de deuren opende aan de Utrechtsestraat in Amsterdam. De vonk sloeg nogal hevig over: binnen een kwartier hadden de twee al een intiem onderonsje op het toilet van het restaurant.

Schuurman - van 2006 tot 2015 getrouwd met acteur Thijs Römer, met wie ze dochter Sammie (9) kreeg - liet na haar echtscheiding weten best nog eens te willen trouwen. In de Linda van oktober 2015: ,,Jazeker, ik wil nog wel een keer. Al is het wel wat snel om daarover na te denken. De scheidingspapieren zijn nét getekend. Maar ik geloof nog in het huwelijk. Ik ben elf jaar samen geweest met Thijs, waarvan ik de eerste 8 jaar nooit had willen missen.’’

Volgens Katja, zo verklaarde ze eerder, zal ex-man Thijs, met wie ze nog zeer vriendschappelijk omgaat, zeker bij de huwelijksplechtigheid aanwezig zijn.

  1. BBC bedolven onder de haatreacties na tv-show met mannelijk danspaar

    BBC bedolven onder de haatreac­ties na tv-show met mannelijk danspaar

    De BBC heeft bijna 200 brieven gekregen van kijkers die zich groen en geel ergerden aan het optreden van twee dansende mannen in het populaire tv-programma Strictly Come Dancing, een variant van Dancing With The Stars. Volgens de Britse omroep, die eens per twee weken het aantal schriftelijke reacties op programma's en de aard daarvan naar buiten brengt, stond in het merendeel van de ‘homofobe’ klaagepistels dat de intieme dans van Johannes Radebe en Graziano Di Prima ‘aanstootgevend’ was.