Volledig scherm
Bryan Adams. © EPA

Bryan Adams cancelt concert Christchurch

De Canadese zanger en gitarist Bryan Adams treedt zondag niet op in Christchurch. Dit vanwege de terreuraanslag in de Nieuw-Zeelandse stad waarbij vanmorgen 49 doden vielen en tientallen gewonden. 

"Uit solidariteit met de slachtoffers van de massamoord in Christchurch gaat ons concert in Hagley Park niet door", twittert de zanger. Mensen die een kaartje hebben, krijgen hun geld terug. 

Eerder vandaag betuigde Adams op Twitter zijn steun en medeleven aan de gezinnen c.q.families van alle slachtoffers van de terreuraanslag. De zanger is momenteel met het Nieuw-Zeelandse en Australische deel van zijn wereldtournee bezig. Morgen heeft hij nog wel een concert in Nelson, ook in Nieuw-Zeeland op het programma staan. Eerder deze week trad hij al op in Auckland en Wellington. 

Volgende week vliegt hij naar Australië, waarna Europa aan de beurt is. Op 16 juni speelt Bryan een concert in Rotterdam.

  1. GoT-ster Emilia Clarke overleefde een hersenbloeding en twee zware operaties

    GoT-ster Emilia Clarke overleefde een hersenbloe­ding en twee zware operaties

    Ze was de drakenmoeder in de immens populaire televisieserie Game of Thrones en al haar dromen leken uit te komen. Totdat Emilia Clarke op 24-jarige leeftijd in elkaar zakte in de kleedkamer van een fitnesszaal. Ze had een hersenbloeding. De Britse actrice vertelt voor het eerst over de hersenoperaties die ze onderging, hoe ze zich terug knokte, verder ging als Daenerys Targaryen en sinds vandaag een stichting is begonnen om jongeren te helpen revalideren na een hersenaandoening.