Carlo Boszhard en het panel in Make Up Your Mind
Volledig scherm
Carlo Boszhard en het panel in Make Up Your Mind © William Rutten

Carlo Boszhard over dragqueenshow: ‘Iedereen zal erover praten’

Raad meeIn Make Up Your Mind maken vanavond zeven bekende mannen hun entree als dragqueen. Wie gaat er achter de extravagante outfit, enorme pumps en laag make-up schuil? Dat is aan het panel en de kijkers thuis. Presentator én medebedenker van het format Carlo Boszhard is door het dolle heen. ,,Iedereen zal erover praten.”

0 reacties

 1. Bob Odenkirk over actiefilm Nobody: ‘Ik kon er mijn woede en frustratie in kwijt’
  PREMIUM
  VIDEO

  Bob Odenkirk over actiefilm Nobody: ‘Ik kon er mijn woede en frustratie in kwijt’

  Voor de snoeiharde actiefilm Nobody haalde Bob Odenkirk, bekend van de serie Better Call Saul, inspiratie uit een situatie waarbij inbrekers zijn huis binnenvielen. ,,Daar hield ik veel woede en frustratie aan over", aldus de 58-jarige acteur in een video-interview met deze website. ,,Hoewel ik het goed heb afgehandeld, zag ik geen manier om terug te slaan en dat zat me toch niet helemaal lekker. Uit dat gevoel kon ik putten bij dit personage.”
 2. Netflix verwijdert Fast and Furious 8 en 19 andere titels

  Netflix verwijdert Fast and Furious 8 en 19 andere titels

  Deze week gaat Fast and Furious 8 van Netflix af. De streamingdienst verwijdert nog 19 andere titels, dus kijk snel of jouw favoriete film of serie ertussen staat. Na de explosieve verwijdering van bijna alle Fast and Furious-delen was de achtste film de enige in de reeks die je nog via Netflix kon kijken. En dat terwijl F9 bijna in de bioscoop verschijnt. Als je de laatste film voor die tijd wil zien, moet dat dus in de hoogste versnelling.