Radio-duo Mattie & Marieke van Q Music.
Volledig scherm
Radio-duo Mattie & Marieke van Q Music. © Marco Okhuizen

Champagne voor Mattie & Marieke: duo stoot Frank Dane van troon

UpdateFeest voor Mattie & Marieke van Qmusic: voor het eerst is hun ochtendprogramma de best beluisterde radioshow. Met een marktaandeel van 18,7 procent stoten Elsinga en Valk nipt De 538 Ochtendshow met Frank Dane (goed voor 18,5 procent) van de troon. Vanochtend vroeg werd de champagne al ontkurkt door Mattie Valk. ,,Ik ben zo trots dat we goed aanvoelen wat de luisteraar wil.”

 1. De verantwoordelijkheid van seksueel wangedrag bij de slachtoffers neerleggen is echt absurd!
  Podcast Zij zegt

  De verantwoor­de­lijk­heid van seksueel wangedrag bij de slachtof­fers neerleggen is echt absurd!

  In de wekelijkse podcast en column Zij zegt kijkt AD-columnist Debby Gerritsen vanuit een vrouwelijk perspectief naar het nieuws van de afgelopen week. Wat viel op? Hierover praat ze met een vast panel van vrouwelijke experts. Deze week praat Debby met Amnesty-jurist Martine Goeman over de misstanden bij The Voice of Holland, seksueel geweld en de huidige wet die slachtoffers zou moeten beschermen, maar juist het tegenovergestelde doet: victim blaming. Luister mee!
 2. The Voice-betrokkenen spreken De Mol tegen: ‘Er waren helemaal geen kandidatenbegeleiders’

  The Voi­ce-betrokke­nen spreken De Mol tegen: ‘Er waren helemaal geen kandidaten­be­ge­lei­ders’

  Er waren helemaal geen officiële kandidatenbegeleiders op de set bij The Voice. Dat laten verschillende betrokkenen rond het programma weten aan deze site. John de Mol beweerde gisteren in het interview met Tim Hofman in de special van Boos over misstanden bij het programma dat er altijd vier kandidatenbegeleiders aanwezig zouden zijn in de studio. ,,Dat is onzin, die zijn er niet.”