Boer zoekt Vrouw Internationaal (2017) - Boer Herman en Fleur
Volledig scherm
Boer zoekt Vrouw Internationaal (2017) - Boer Herman en Fleur © RV

Corona gooit roet in verhuisplannen boer Herman en Fleur: ‘Maar liefde overwint alles’

VIDEODe coronacrisis heeft flink wat roet in het eten gegooid bij boer Herman en zijn vriendin. Fleur was van plan om haar leventje in Nederland achter te laten en naar Frankrijk te emigreren, maar voorlopig gaat dat niet door. ,,We weten niet wanneer we elkaar weer gaan zien”, vertelde Fleur vanavond in een special van Boer zoekt Vrouw.

 1. Populaire K-popboyband BTS verwikkeld in politiek spel: Chinese fans zijn razend

  Populaire K-popboyband BTS verwikkeld in politiek spel: Chinese fans zijn razend

  De Koreaanse boyband BTS is voor het derde jaar op rij genomineerd voor de American Music Awards. Hun YouTube-muziekvideo’s breken alle records en hun management Big Hit Entertainment is zelfs sinds kort op de aandelenbeurs van Seoel te vinden. Wereldwijd geniet BTS enorme populariteit, ook in China. Maar enkele uitspraken van de boyband zijn bij hun Chinese fans flink in het verkeerde keelgat geschoten.
 2. Boer Marnix en Emmie voelen na twee jaar nog steeds vuurwerk en vlinders
  BOER ZOEKT VROUW

  Boer Marnix en Emmie voelen na twee jaar nog steeds vuurwerk en vlinders

  Twee jaar na de slotaflevering van Boer zoekt Vrouw blijkt de liefde tussen boer Marnix en zijn Emmie allerminst bekoeld. De twee zijn nog altijd stapelgek op elkaar en wonen inmiddels zelfs samen. Ruim 2,9 miljoen mensen zagen gisteravond hoe presentatrice Yvon het stel opzocht in een gloednieuwe special van Boer zoekt Vrouw en ook nog eens tot de ontdekking kwam dat Marnix een subtiele transformatie heeft gehad: hij heeft zijn snor laten staan.