Volledig scherm
© ANP Kippa

Corry 'King' door Robinson nu ook op Instagram

Corry Konings (67) heeft de social media te pakken. De zangeres die ‘wel wat aan Facebook deed’, zit sinds korte tijd op Instagram. ,,Door Expeditie Robinson”, zegt Konings die dit seizoen één van de 21 kandidaten op het eiland is. Het programma is vorige week begonnen.

,,Ik dacht: dan is het eigenlijk óók wel om via Instagram iets te laten horen of zien. En de reacties te bekijken, of anderen te volgen. Ik heb er niet altijd tijd voor, want ik heb het erg druk, maar ik vind het hartstikke leuk.”

Corry Konings hoefde voor Expeditie Robinson dus geen doorgetimmerd social media-plan te maken, zoals anderen op het eiland wel hadden gedaan, zoals Famke Louise (585.000 volgers), Tony Junior (210.000) en Aisha (52.700). ,,Dan heb ik nog een lange weg te gaan, haha”, refereert Konings die nu een weekje bezig is met ‘Insta’ en 350 volgers heeft. ,,Dan moeten we ervoor gaan om daar wat meer van te maken.”

Corry ‘King’, zoals mede-eilandbewoner Aisha haar noemt, wordt sinds Robinson overal aangesproken. ,,Het duurde laatst uren voordat ik van de Jumbo weer thuis was. Ik kreeg zoveel reacties, en allemaal leuk. Wat ik het meest hoorde? ‘Wat stoer dat je meedoet’. Prachtig!”

Expeditie Jansen
Wie wint welke proef, lijdt het meeste honger of smeedt de gemeenste plannetjes om anderen weg te stemmen? Verslaggever Dennis Jansen kijkt in de rubriek Expeditie Jansen wekelijks in vier thema's terug op Expeditie Robinson. Lees hier deel 1.