Simon Cowell.
Volledig scherm
Simon Cowell. © EPA

‘Cowell onderging zes uur durende operatie aan meerdere breuken in rug, metalen staaf geplaatst’

Simon Cowell heeft een zes uur durende operatie ondergaan aan zijn gebroken rug. Het lichaamsdeel bleek op meerdere plekken gebroken en er moest een metalen staaf worden geplaatst om de boel aan elkaar vast te zetten. Het X Factor-jurylid herstelt nu van de succesvolle ingreep nadat hij een dag eerder een fietsongeluk kreeg.

 1. Man die 37 jaar lang onschuldig vastzat blaast iedereen omver bij America's Got Talent

  Man die 37 jaar lang onschuldig vastzat blaast iedereen omver bij America's Got Talent

  De 59-jarige Archie Williams heeft iedereen weggeblazen tijdens de nieuwste auditieronde van America’s Got Talent. De Amerikaan werd in 1983 veroordeeld voor een verkrachting die hij niet had gepleegd en zat 37 jaar lang in de gevangenis. Achter de tralies was Williams een trouwe kijker van de populaire talentenjacht, ernaar verlangend om ooit zelf deel te kunnen nemen. Deze week kwam zijn droom uit: na zijn auditie werd Archie getrakteerd op een staande ovatie en een knuffel van jurylid Simon Cowell.
 2. 
‘De natuur zal wel weer opkrabbelen, van de mensheid kan ik dat nog niet zeggen’
  PREMIUM
  Sir David Attenborough

  ‘De natuur zal wel weer opkrabbe­len, van de mensheid kan ik dat nog niet zeggen’

  Sir David Attenborough houdt zich niet langer in. Na een leven lang vooral de pracht en praal van Moeder Natuur te hebben laten zien, is de documentairemaker in de late, late herfst van zijn leven klimaatalarmist geworden, blijkt uit zijn uiterst persoonlijke nieuwe film, A Life On Our Planet. ,,De natuur zal wel weer opkrabbelen. Van de mensheid kan ik dat nog niet zeggen", waarschuwt Attenborough (94) in een exclusief gesprek met deze site.