Volledig scherm
De makers van het programma Streetlab. © ANP Kippa

Daan Boom bevestigt: Streetlab komt terug

In de Coen en Sander Show heeft Daan Boom van Streetlab toegegeven dat het populaire programma terugkomt op de buis. Waar de vier leden eerder allemaal hetzelfde bericht deelden op Instagram, heeft Daan in de radioshow door middel van een kuch bevestigd dat het programma terugkeert.

Op Instagram deelden leden Jasper Demollin, Stijn van Vliet, Daan Boom en Tim Senders alle vier een screenshot van een word-bestand met de tekst ‘#SL24’. Fans wisten het al: Streetlab komt terug! Het Instagramaccount van Streetlab reageerde onder de foto met: ‘Hoi!’

Om uit te zoeken of fans zich konden verheugen op een nieuw seizoen, belden de dj’s in De Coen en Sander Show televisiepresentator Daan Boom op. Op de vraag of het programma terugkwam reageerde hij met: ,,Ons hele pr-plan gaat naar de ratten als jullie dit live roepen... Laat ik het zo zeggen: ik zeg niet dat het níet gebeurt...” Radio-dj Sander liet het er niet bij zitten en vroeg Daan om één keer te kuchen als het programma terugkwam, en twee keer te kuchen als de Instagramposts over een ander nieuwtje gingen. Vervolgens kuchte Daan één keer. Dat zou dus betekenen dat het programma terugkomt.

Eerder dit jaar maakte presentator en Streetlab-lid Tim Senders een achtdelige serie voor Kro-Ncrv, waar hij grote en kleine dingen met zijn opa ging doen. Ze werkten de bucketlist van zijn opa af en gingen bijvoorbeeld samen racen op een circuit en naar festival De Zwarte Cross.

  1. Hoog kijkcijfer Beau dankzij Eva en senioren, kijkers gunnen hem meer

    Hoog kijkcijfer Beau dankzij Eva en senioren, kijkers gunnen hem meer

    Het nieuws over de overstap van Eva Jinek van de publieke omroep naar RTL 4 heeft de commerciële zender meteen voordeel opgeleverd. De latenightshow die Beau van Erven Dorens vanaf januari om en om met Jinek gaat presenteren, trok gisteren 853.000 kijkers, goed voor een plekje bij de tien best bekeken tv-programma’s. Kijkers tonen op sociale media sympathie voor Beau en hopen dat de kijkcijfers nog verder gaan groeien. ,,Hij heeft recht op beter.”