Volledig scherm
© EPA

Dakota Johnson droeg voor Fifty Shades Freed minislipje met superlijm

De opnames van de expliciete seksscènes voor de film Fifty Shades Freed, hadden voor actrice Dakota Johnson nogal wat voeten in aarde. Zo moest ze een strapless stringetje dragen. Het minislipje werd door productiemedewerkers met superlijm op haar lichaam werd geplakt, opdat het lapje stof niet af kon vallen. Dit vertelde Dakota in een interview met MarieClaire.com.

,,Ja, waar Jamie een soort 'zakje' moest dragen, wat behoorlijk a-seksueel was, moest ik een strapless string aan. Dit was om je toch nog een beetje bedekt te voelen. Het was net alsof je tepels werden afgeplakt maar dan meer naar beneden. Omdat het niet bleef zitten, werd het met superlijm vastgeplakt. Dat deed overigens geen pijn hoor, maar het was wel f*cking bizar," aldus Dakota.

Het opnemen van de seksscènes noemt Johnson 'nooit makkelijk'. ,,Het is niet relaxed en niet leuk. We hadden wel mensen op de set die ons konden uitleggen hoe bepaalde speeltjes werken, want het is natuurlijk te suf als je zo'n bdsm-scène opneemt en het helemaal verkeerd doet. Het luisterde allemaal heel nauw, maar ik denk dat Jamie en ik het goed gedaan hebben."

Lees hier de recensie van Fifty Shades Freed.