Volledig scherm
© Daley Blind Instagram

Daley Blind wordt voor het eerst vader

Het was een bijzonder weekend voor voetballer Daley Blind en zijn vrouw Candy-Rae. Nadat de twee in het huwelijksbootje traden, maakt het koppel nu óók bekend dat ze hun eerste kindje verwachten.

Daley Blind maakt het grote nieuws wereldkundig via Instagram. ,,One special moment after the other one.. what can I say.. we got married with the 3 of us…My Beautiful Wife.. You make me so proud. I gonna be a DAD’’, schrijft de voetballer bij de foto.

Ook zijn kersverse vrouw Candy-Rae is dolgelukkig en deelt een foto met de tekst: ,,It was not only the two of us that got married… I bet you felt all the love this weekend.’’

  1. BBC bedolven onder de haatreacties na tv-show met mannelijk danspaar

    BBC bedolven onder de haatreac­ties na tv-show met mannelijk danspaar

    De BBC heeft bijna 200 brieven gekregen van kijkers die zich groen en geel ergerden aan het optreden van twee dansende mannen in het populaire tv-programma Strictly Come Dancing, een variant van Dancing With The Stars. Volgens de Britse omroep, die eens per twee weken het aantal schriftelijke reacties op programma's en de aard daarvan naar buiten brengt, stond in het merendeel van de ‘homofobe’ klaagepistels dat de intieme dans van Johannes Radebe en Graziano Di Prima ‘aanstootgevend’ was.