Volledig scherm
Mike Thalassitis © Getty Images

Deelnemer (26) realityshow Love Island overleden

Love Island-deelnemer Mike Thalassitis is op 26-jarige leeftijd overleden. De realityster werd vrijdag levenloos in een park aangetroffen vlakbij zijn woning in de Britse plaats Essex. De Britse politie heeft bevestigd dat het om zelfmoord gaat, zo meldt BBC.

Ingewijden zeggen wel dat het de laatste tijd niet zo goed ging met de Brit. Hij zou erg worstelen met het verlies van zijn oma, die hij fulltime verzorgde. Ook de dood van een goede vriend eind vorig jaar zou er erg hebben ingehakt.

Mike werd in 2017 bekend door zijn deelname aan het derde seizoen van de Britse realityserie Love Island, waarin singles in een luxe villa in de zon op zoek gaan naar de liefde. Deze reeks was vorig jaar in Nederland te zien bij RTL 5.

Zie je het leven niet meer zitten? Of maak je je zorgen over een ander? Praat erover. Bel 0900-0113 of kijk op 113.nl voor hulp. Anoniem, gratis en 24/7.

  1. BBC bedolven onder de haatreacties na tv-show met mannelijk danspaar

    BBC bedolven onder de haatreac­ties na tv-show met mannelijk danspaar

    De BBC heeft bijna 200 brieven gekregen van kijkers die zich groen en geel ergerden aan het optreden van twee dansende mannen in het populaire tv-programma Strictly Come Dancing, een variant van Dancing With The Stars. Volgens de Britse omroep, die eens per twee weken het aantal schriftelijke reacties op programma's en de aard daarvan naar buiten brengt, stond in het merendeel van de ‘homofobe’ klaagepistels dat de intieme dans van Johannes Radebe en Graziano Di Prima ‘aanstootgevend’ was.