Designated Survivor keert deze zomer terug

Netflix lanceert komende zomer het derde seizoen van de serie Designated Survivor. Op 7 juni staat de eerste aflevering online, zo is vandaag aangekondigd.

Designated Survivor leek vorig jaar een stille dood te sterven nadat ABC na twee seizoenen de stekker uit de serie trok. Netflix zag echter nog brood in het drama en besloot de serie te adopteren en een derde seizoen te bestellen bij de makers. In Nederland was Designated Survivor al via Netflix te zien.

Designated Survivor draait om minister Tom Kirkman, gespeeld door Kiefer Sutherland, die plotseling president van de Verenigde Staten wordt als de president en alle andere kabinetsleden omkomen bij een aanslag op het Capitool. Kirkman was de 'aangewezen overlevende' (designated survivor).

Volledig scherm
© Netflix
  1. Danicio ontmaskert Rodanya na Temptation Island: ‘Alle remmen gingen los’
    Temptation Island

    Danicio ontmaskert Rodanya na Temptation Island: ‘Alle remmen gingen los’

    De geluiden lieten tijdens de dreamdate van Danicio en Rodanya weinig aan de verbeelding over, maar vanavond kwam Rodanya er écht niet meer onderuit. Zij en haar vriend Morgan kregen in de laatste aflevering van Temptation Island namelijk beelden voorgeschoteld waarin verleider Danicio uit de doeken doet dat hij het bed met Rodanya heeft gedeeld. Ook ná het Temptation-avontuur. ,,Alle remmen gingen los.”