Volledig scherm
Songfestival-winnaar Duncan Laurence © Robin Hilberink

Dit is de opvolger van Arcade, maar alleen Duncan kan hem horen

Duncan Laurence komt bijna met een opvolger van zijn songfestivalhit Arcade. ‘Het wachten is bijna voorbij’, schrijft hij vandaag op Twitter. ‘Ik zeg het maar: ik luister nu naar mijn nieuwe single terwijl ik dit twitter.’

Al maanden wordt reikhalzend uitgekeken naar een nieuwe single van Duncan. Eerder deze week gaf de zanger al aan dat hij niet te veel wilde haasten en dat hij bewust wachtte met een opvolger, die ook nog eens ‘steengoed’ moet zijn.

,,Ik draai al lang mee in de muziekwereld en ik wéét gewoon dat het liedje het allerbelangrijkste is”, aldus Duncan. ,,Zo heb ik ook gewonnen. Dus het zou heel vreemd zijn als ik nu met man en macht zou proberen om razendsnel een nieuw liedje te droppen."

Naast nieuwe muziek gaat Duncan ook een rol spelen in het Songfestival dat volgend jaar in Ahoy wordt gehouden ,,Ik weet dat ik als winnaar nog eens mag zingen, maar over mijn exacte rol heb ik binnenkort een gesprek bij AvroTros”, vertelde hij eerder. ,,Het Songfestival is dé springplank voor mij geweest en daar ben ik superdankbaar voor. Maar ik hoef zeker niet in elk filmpje op te duiken volgend jaar. In mei 2020 is er alweer een nieuwe winnaar.”