Poll

Wie denk jij dat Love Island gaan winnen?

 • Sebastiana en Martin (59%)
 • Aleksandra en Denzel (29%)
 • Rowena en Stenn (5%)
 • Kelly en Matthy (7%)
5911 stemmen

Dit zijn de koppels die Love Island kunnen winnen en hun winstkansen

De datingshow Love Island beleeft dit weekend zijn hoogtepunt. Morgen wordt duidelijk welk koppel er met 25.000 euro naar huis gaat. Het programma bleek vooral online een schot in de roos en er is nu al een vervolgserie aangekondigd. Vandaag zetten we de vier koppels op een rij die kans maken op de prijs en beoordelen we hun winstkansen.

 1. Stadsdichter onder vuur om oude rap: 'Holocaust is slechts een cover-up voor domme schapen’
  PREMIUM
  cidi geschokt

  Stadsdich­ter onder vuur om oude rap: 'Holocaust is slechts een cover-up voor domme schapen’

  Over de benoeming van de nieuwe stadsdichter van Haarlem is vandaag grote verdeeldheid ontstaan. Tegenstanders vinden het niet kunnen dat Darryl Danchelo Osenga, beter bekend als rapper Insayno, een verleden heeft met justitie en in een van zijn nummers de Holocaust lijkt te bagatelliseren. Voorstanders vinden Insayno juist een taalkunstenaar die ‘het stadsdichterschap een nieuwe richting zal geven’. De rapper wil zelf niet reageren.
 2. Eerste afvaller The Masked Singer bekend: ‘Kon niet missen!’
  SPOILER ALERT

  Eerste afvaller The Masked Singer bekend: ‘Kon niet mis­sen!’

  Het tweede seizoen van The Masked Singer zorgde vanavond bij de kijker meteen voor een lawine aan suggesties in hun speurtocht naar welke BN’er er schuilgaat in welk kostuum. Het zangprogramma van RTL 4 was dan ook in no time trending topic op Twitter. Wie gaan er schuil achter de Kameleon, de Koning, de Vuurvogel, het Skelet, de Lama en al die andere karakters? En voor wie viel al in de eerste aflevering het doek?