Volledig scherm
DJ’s Sunnery James en Ryan Marciano in actie tijdens dancefestival Mysteryland © Paul Bergen

DJ’s Sunnery James en Ryan Marciano in AFAS Live

De DJ's Sunnery James en Ryan Marciano willen voor het eerst op eigen kracht de AFAS Live vullen. Op 18 oktober, tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE), geven ze een show in de Amsterdams muziekhal. Het wordt hun grootste soloshow tot nu toe.

De twee DJ's verzorgen een set van drie uur. Sunnery James en Ryan Marciano draaien alweer een tijdje mee in de dancescene waar ze op plekken en festivals  over de hele wereld draaien. In Hï Ibiza op Ibiza hebben zij deze zomer, samen met Armin van Buuren, hun eigen vaste avond op woensdag. Tickets voor de show zijn vanaf donderdag verkrijgbaar. De 24ste editie van ADE is dit jaar van 16 tot en met 20 oktober. Zo’n 400.000 bezoekers worden verwacht.

  1. Maleisië in de ban van plotselinge echtscheiding oud-koning en Russische ex-miss

    Maleisië in de ban van plotselin­ge echtschei­ding oud-ko­ning en Russische ex-miss

    De Maleisische sultan en prins Sultan Muhammad V (50), die zich in januari na een regeringsperiode van twee jaar terugtrok als koning van Maleisië omdat seksfoto's waren opgedoken van zijn Russische echtgenote Oksana Voevodina (27), heeft tot grote ontsteltenis van zijn voormalige onderdanen toch maar besloten te gaan scheiden van zijn vrouw. De ontstane situatie wordt in Maleisië getypeerd als ‘koningsdrama’.