Volledig scherm
DJ’s Sunnery James en Ryan Marciano in actie tijdens dancefestival Mysteryland © Paul Bergen

DJ’s Sunnery James en Ryan Marciano in AFAS Live

De DJ's Sunnery James en Ryan Marciano willen voor het eerst op eigen kracht de AFAS Live vullen. Op 18 oktober, tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE), geven ze een show in de Amsterdams muziekhal. Het wordt hun grootste soloshow tot nu toe.

De twee DJ's verzorgen een set van drie uur. Sunnery James en Ryan Marciano draaien alweer een tijdje mee in de dancescene waar ze op plekken en festivals  over de hele wereld draaien. In Hï Ibiza op Ibiza hebben zij deze zomer, samen met Armin van Buuren, hun eigen vaste avond op woensdag. Tickets voor de show zijn vanaf donderdag verkrijgbaar. De 24ste editie van ADE is dit jaar van 16 tot en met 20 oktober. Zo’n 400.000 bezoekers worden verwacht.

  1. BBC bedolven onder de haatreacties na tv-show met mannelijk danspaar

    BBC bedolven onder de haatreac­ties na tv-show met mannelijk danspaar

    De BBC heeft bijna 200 brieven gekregen van kijkers die zich groen en geel ergerden aan het optreden van twee dansende mannen in het populaire tv-programma Strictly Come Dancing, een variant van Dancing With The Stars. Volgens de Britse omroep, die eens per twee weken het aantal schriftelijke reacties op programma's en de aard daarvan naar buiten brengt, stond in het merendeel van de ‘homofobe’ klaagepistels dat de intieme dans van Johannes Radebe en Graziano Di Prima ‘aanstootgevend’ was.