Volledig scherm
© EPA

Duran Duran-zanger Simon Le Bon ontkent betasten fan

Duran Duran-zanger Simon Le Bon (59) ontkent dat hij in 1995 een fan heeft betast tijdens een signeersessie in Los Angeles. Haar verhaal is 'simpelweg niet waar', aldus de zanger in een statement op Facebook.

De vrouw claimde eerder deze week in een bericht op Facebook dat Le Bon haar bij haar billen greep en daarna een weg naar haar genitaliën probeerde te vinden. Het nu 47-jarige slachtoffer is pas na 23 jaar met het verhaal naar buiten gekomen omdat ze naar eigen zeggen bang was voor de reacties. De inmiddels beroemde uitspraak van Donald Trump (Grab them by the pussy, red.) heeft haar van gedachten veranderd. ,,Ik kon het niet langer geheim houden", aldus de vrouw.  ,,Ik wil dat iedereen weet wat deze man met mij gedaan heeft. Ik hoop dat hij publiekelijk door het stof gaat."

Le Bon zegt dat hij het statement van de vrouw heeft gelezen.  ,,Ik ben altijd iemand geweest die zijn fouten toegeeft en zijn excuses aanbiedt voor zijn tekortkomingen. Maar ik kan mij niet verontschuldigen voor iets dat ik niet heb gedaan", schrijft de zanger.

 1. Fans worden met vervolg ABBA-musicalfilm op wenken bediend
  PREMIUM
  recensie

  Fans worden met vervolg AB­BA-musical­film op wenken bediend

  Het duurt even voordat ze in beeld komt, maar dan heb je ook wat: Cher. In de vervolgfilm op de ABBA-musical Mamma Mia! (2009) maakt de zangeres haar entree als de grootmoeder van het hoofdpersonage Sophie (Amanda Seyfried) die bij de opening van haar Griekse restaurant niet echt op haar zit te wachten. ,,Je bent niet uitgenodigd”, bijt zij haar toe. ,,Schat, dat zijn altijd de beste feestjes”, luidt het gevatte antwoord van de platinablonde oma.
 2. Eva Jinek: 'Doodknuffelen' schattige diertjes is volstrekt normaal

  Eva Jinek: 'Doodknuffe­len' schattige diertjes is volstrekt normaal

  De momenteel zwangere talkshowpresentatrice Eva Jinek (40) blijkt een bijna onbedwingbare neiging te hebben om jonge dieren 'dood te knuffelen'. ,,Zodra ik een kitten zie, vind ik die zó tergend lief en schattig dat ik ‘m het liefst wil vermorzelen met mijn hele lichaamsgewicht. Of het beest op wil eten'', aldus Jinek die inmiddels een wetenschappelijke verklaring heeft gevonden voor haar gevoel voor met name jonge poesjes.