Volledig scherm
Eva experimenteert graag met haar uiterlijk. © BRUNO PRESS

Eva Simons pronkt met swimsuitbody en Sabia flaneert op Ibiza

showbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Daphne Deckers kan weer lekker klef doen met haar dochter Emma (20).

Voormalig voetbalvrouw Sabia, die nog altijd de achternaam van haar ex Khalid Boulahrouz draagt, is op Ibiza te herkennen aan een wit jurkje gemaakt van een kanten tafelkleed.

Volledig scherm
© Instagram/Sabia Boulahrouz

De billen van de 26-jarige vlogger Enzo Knol kunnen wel een zonnebankje gebruiken.

Meesterpatissier Rudolph van Veen is compleet gebiologeerd door een doosje bijzondere bonbons uit Brabant. Hapje rijstazijn met citrus, iemand?

Het zoontje van 3JS-frontman Jan Dulles en zijn vriendin Caroline eet een zwembad op.

Wetenschapper Diederik Jekel is nogal koeltjes onder het feit dat hij een van de zes ooit aangetroffen meteorieten van Nederland in zijn handen heeft.

Maron Hill is door zijn vriendin Samantha de Jong getrakteerd op een Haags broodje ei. Extra ingrediënt: een vet laagje liefde.

Elk lijf is een badpakkenlijf, onderstreept songwriter Eva Simons vanuit een gezellig zomerhuisje.

  1. BBC bedolven onder de haatreacties na tv-show met mannelijk danspaar

    BBC bedolven onder de haatreac­ties na tv-show met mannelijk danspaar

    De BBC heeft bijna 200 brieven gekregen van kijkers die zich groen en geel ergerden aan het optreden van twee dansende mannen in het populaire tv-programma Strictly Come Dancing, een variant van Dancing With The Stars. Volgens de Britse omroep, die eens per twee weken het aantal schriftelijke reacties op programma's en de aard daarvan naar buiten brengt, stond in het merendeel van de ‘homofobe’ klaagepistels dat de intieme dans van Johannes Radebe en Graziano Di Prima ‘aanstootgevend’ was.