Volledig scherm
Tyrese Gibson. © epa

Ex-vrouw eist psychisch onderzoek naar acteur Tyrese Gibson

De ex-vrouw van de Amerikaanse acteur-zanger Tyrese Gibson (38), Norma Mitchell, eist via haar advocaat dat een psychisch onderzoek wordt uitgevoerd wordt op haar ex-man. 

Mitchell hoopt dat via een rechter te bereiken. De acteur postte de afgelopen weken verschillende video's op social media, waarin hij erg emotioneel was over het feit dat hij zijn dochter Shayla (10) niet meer ziet. Op een gegeven moment barstte Gibson zelfs in tranen uit, toen hij over het meisje sprak.

Norma en Tyrese liggen in een vechtscheiding en de vrouw doet er alles aan om de volledige voogdij over Shayla te krijgen. Volgens haar heeft Tyrese het tijdelijk omgangsverbod aan zijn laars gelapt, door publiekelijk over hun dochter te spreken. Haar advocaat noemt zijn recente acties 'bizar'. Vooralsnog heeft de rechter nog geen psychisch onderzoek opgelegd aan Gibson.

Gibson trouwde in december 2007 met Norma Mitchell, met wie hij een half jaar daarvoor dochter Shayla Somer Gibson kreeg. Hun huwelijk liep in 2009 stuk.