Fabrice Deters werkte in de wereld van de vechtsport, nu is hij verantwoordelijk voor de duo's die in het programma ‘Lang Leve de Liefde’ op zoek gaan naar de liefde.
Volledig scherm
PREMIUM
Fabrice Deters werkte in de wereld van de vechtsport, nu is hij verantwoordelijk voor de duo's die in het programma ‘Lang Leve de Liefde’ op zoek gaan naar de liefde. © RodneyPhotography

Fabrice zat jarenlang in de wereld van de vechtsport, nu koppelt hij tortelduifjes in Lang Leve de Liefde

Jarenlang was Fabrice Deters onder andere matchmaker in de vechtsport en koppelde hij vechters aan elkaar. Maar nu brengt hij tortelduifjes samen bij het populaire programma Lang Leve de Liefde. Het contrast tussen werken met alfamannetjes Rico Verhoeven en Badr Hari en Lang Leve de Liefde is groot.

  1. Publieke omroep mag streamingdienst NPO Start verder uitbreiden

    Publieke omroep mag streaming­dienst NPO Start verder uitbreiden

    De Nederlandse Publieke Omroep (NPO) mag streamingdienst NPO Start verder uitbreiden. Staatssecretaris Gunay Uslu van Cultuur en Media heeft daarvoor vandaag toestemming gegeven. Eerder dit jaar oordeelden de Autoriteit Consument en Markt (ACM) dat de door NPO gewenste uitbreiding beperkt effect heeft op de markten waarop NPO actief is. Ook het Commissariaat voor de Media en de Raad voor Cultuur adviseerden positief.
  2. Nederlandse vlogger dringt geheime bunker binnen in Italië: ‘We zijn aan advocaat 10.000 euro kwijt’

    Nederland­se vlogger dringt geheime bunker binnen in Italië: ‘We zijn aan advocaat 10.000 euro kwijt’

    Een Nederlander en een Belg zijn in Italië vervolgd voor spionage nadat ze een militaire basis binnendrongen en er videobeelden maakten. Bob Thissen uit het Limburgse Heerlen en Frank Brodala uit Maaseik (vlakbij Roermond) kwamen ervan af met een boete van 250 euro. ,,Maar met de advocatenkosten erbij zijn we zo’n 10.000 euro kwijt. We laten de militaire domeinen nu wel even links liggen”, vertelt Thissen.