Volledig scherm
Winston Gerschtanowitz. © BrunoPress

Foto's Winston uit het archief opgedoken, Victoria heeft nieuwe klus

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Wie snel kijkt, zou kunnen denken dat Doutzen Kroes een bruidssluier draagt. Maar niets is minder waar. Het topmodel liep gisteren 'gewoon’ een show voor het Franse modemerk Christian Lacroix.

Eens moet de eerste keer zijn, dacht Zoey Ivory gisteren. Voormalig Miss Nederland nam deel aan de Barre Workout, een training waar diverse topmodellen bij zweren. ‘Zweterig en dood!', grapte de brunette na afloop.

Oude kiekjes kunnen zo nu en dan de nodige schaamte oproepen. Fred van Leer weet daar vandaag álles vanaf. 'Niet te doen dit...', schrijft hij bij een foto waarop hij destijds met een nieuw kussenhoes van de Hema poseerde.

Lisa Lois gaat vandaag voor een wit, klassiek jurkje. En dat is niet zomaar, want haar schoonmoeder stapt in het huwelijksbootje.

Herken jij Winston Gerschtanowitz op de linker foto? Sterrenfotograaf William Rutten vindt het in ieder geval erg leuk om te zien hoe mensen veranderen. ‘Heel raar, maar mannen worden bijna altijd mooier na hun 35ste!’

Rio, het pasgeboren zoontje van Joëlle Witschge en haar vriend Dave Bulthuis, ligt als een roosje te slapen. Kersverse mama Joëlle vindt het ventje op een knuffelbeer lijken.

Victoria Koblenko is binnenkort weer in een film te zien. En niet in een Nederlandse, maar een Italiaanse. De actrice moet nog wel ‘als de donder Romeins dialect leren en onderzoeken hoe het leven van een mens was rond 1848 in Italië’. 

Ronnie Flex heeft maar een motivatie in zijn leven: zijn dochtertje Nori. De rapper deelt vandaag een mooi tekstje bij een foto van hem en zijn meisje.

Modeontwerpster en voetbalvrouw Winonah de Jong viert vakantie op Ibiza. Gehuld in een oranje bikini poseert Winonah op het trapje van een zwembad. ‘When hubby takes your pic', schrijft ze erbij.