Volledig scherm
Kim Kardashian en rapper Kanye West in Parijs in 2014. © REUTERS

Getraumatiseerde Kim Kardashian slaat Paris Fashion Week over

Kim Kardashian zal dit jaar niet aanwezig zijn bij de Paris Fashion Week. Vorig jaar werd de realityster gewelddadig beroofd in haar appartement in Parijs en volgens Us Weekly heeft ze dat trauma nog niet volledig verwerkt. Zus Kourtney Kardashian gaat wel.

Kim Kardashian werd op 2 oktober 2016 beroofd in haar gehuurde appartement in Parijs. De vijf inbrekers hielden haar onder schot en bonden haar handen en voeten vast. ,,De een had een sterk Frans accent en vroeg me om mijn trouwring ter waarde van 4 miljoen dollar", vertelde Kardashian later over de beroving. ,,Hij zag de ring op mijn nachtkastje liggen en vroeg naar mijn andere juwelen en geld."

De beroving ging Kim Kardashian niet in de koude kleren zitten en de getraumatiseerde Amerikaanse nam zelfs een pauze van drie maanden van al haar activiteiten op sociale media. Ze voelt zich volgens ingewijden nog niet sterk genoeg om dit jaar naar Parijs af te reizen. Ook haar halfzus, model Kendall Jenner, is dit jaar niet te zien op de catwalk in de Franse hoofdstad.

In januari werden na uitvoerig onderzoek zestien verdachten door de Franse politie opgepakt.