Volledig scherm
© Instagram Glennis Grace

Glennis Grace deelt backstagebeelden America's Got Talent

Glennis Grace heeft lastminute beelden van de halve finale van America's Got Talent online gezet die ze backstage maakte in het Dolby Theatre in Hollywood. Daarin is te zien hoe er aan haar haren wordt geplukt door een stylist en ze in de immense studio wacht op haar beurt.

Tussendoor houdt Glennis (echte naam Glenda Batta) haar stem warm door mee te zingen met Toni Braxton. In de zaal zoekt ze gezelschap op van concurrent Brian King Joseph, die de jury van de talentenjacht moet gaan overtuigen met zijn elektrische gitaar. Dit is te zien in haar Instagram Story's die binnen 24 uur verdwijnen.

Glennis en Brian King zijn twee van de tien acts die vannacht (Nederlandse tijd) centraal staan in de tweede helft van de halve finale, die wordt gevolgd door zo'n 12 miljoen Amerikanen. Welk nummer de Amsterdamse zangeres zal zingen, is nog onbekend. Gisteren verklapte ze dat om een ballad 'met een hoge noot' gaat.

Glennis wordt in de States gesteund door haar vriend gitarist Lévy Simon en een aantal vrienden. Gisteravond genoot ze onder anderen met haar voormalig manager Leander Maas, documentairemaakster Nada van Nie en zanger Tim Douwsma van een etentje op een terras ergens in Los Angeles.

Volledig scherm
© Instagram Glennis Grace