Glennis Grace met Whitney-tribute naar Ahoy

video Glennis Grace staat op vrijdag 6 september 2019 in Ahoy in Rotterdam met haar veelgeprezen eerbetoon aan Whitney Houston.

Afgelopen weekend konden al ruim 11.000 bezoekers in Amsterdam genieten van de show waarin Grace de hits van haar heldin ten gehore bracht. Het hommageconcert vol hits van Houston uit de jaren tachtig en negentig kreeg veel lovende reacties.

Direct na afloop van de shows is de zangeres naar eigen zeggen bedolven onder reacties waarin mensen vroegen om een extra show. De tribute van Grace vindt plaats twintig jaar na het laatste concert van Whitney Houston zelf in Ahoy. De kaartverkoop is vanavond van start gegaan.

Volledig scherm
© ANP

Een foto die is geplaatst door null (@glennisgrace) op

  1. Vader Anna Nooshin overleden: Ik had gehoopt je nog een keer te zien

    Vader Anna Nooshin overleden: Ik had gehoopt je nog een keer te zien

    Anna Nooshin heeft gisteren in een emotioneel bericht op Instagram laten weten dat haar vader is overleden. De 32-jarige vlogster wist dat er een dag zou komen dat hij haar zou verlaten, maar nu het moment daar echt is heeft ze het er moeilijk mee. ‘Toch had ik stiekem gehoopt je nog een keer te mogen zien of te vasthouden. Ondanks het verleden en de afstand tussen ons besef ik me nu hoeveel ik op je lijk, hoeveel ik je heb gemist en hoeveel ik je nog ga missen.’