Zondag met Lubach won vorig jaar de Gouden Televizier-Ring tijdens het 52ste Gouden Televizier-Ring Gala in de AFAS Live.
Volledig scherm
Zondag met Lubach won vorig jaar de Gouden Televizier-Ring tijdens het 52ste Gouden Televizier-Ring Gala in de AFAS Live. © ANP

Gouden Televizier-Ring Gala vanavond live te volgen op deze site

De rode lopershow en het Gouden Televizier-Ring Gala zijn vanaf 19.30 uur live te volgen op deze site. We zijn aanwezig als de BN'ers in hun mooiste outfits - vlijmscherpe smokings en ongetwijfeld spectaculaire avondjaponnen - hun entree maken in AFAS Live, spreken de televisiesterren en volgen alle ontwikkelingen in een liveblog tijdens het gala zelf. Na afloop vragen we natuurlijk ook nog de winnaars het hemd van het lijf. 

  1. Nederland zendt animatiefilm Knor in voor Oscar na historische nominaties Gouden Kalveren

    Nederland zendt animatie­film Knor in voor Oscar na histori­sche nominaties Gouden Kalveren

    De Nederlandse bioscoopfilm Knor wordt namens Nederland ingezonden als kandidaat voor de Oscar voor beste lange animatiefilm. Dat hebben SEE NL, dat de films inzendt namens Nederland, en distributeur Gusto vandaag bekendgemaakt. Het is de eerste maal in de geschiedenis dat Nederland een zogenoemde stop-motionfilm inzendt. Gisteren werd nog bekend dat de film als eerste animatieproductie ooit kans maakt op Gouden Kalveren.