Wie is de Mol? groepsfoto 2020.
Volledig scherm
Wie is de Mol? groepsfoto 2020. © AVROTROS

Grootste Molloot maakt kans om mee op reis te gaan in nieuwe seizoen WIDM

Ben jij een groot liefhebber van Wie is de Mol? en zou je niets liever willen dan met de kandidaten en de crew mee op reis gaan? Die droom kan nu werkelijkheid worden. Molloten kunnen zich vanaf vandaag namelijk inschrijven voor een WIDM-quiz. Wat krijgt de winnaar? Juist, een ticket om met het complete team mee op reis te gaan voor opnames van het AvroTros-programma.

Vorige week verscheen er een mysterieuze oproep online, waar in een fragment te horen was hoe een omroeper op Schiphol een vertraagde vlucht aankondigde. Fans van Wie is de Mol? speculeerden erop los: wát zouden de makers van het programma toch bedoelen met dat vreemde bericht?  Een woordvoerder van de omroep wist de nodige spanning op te bouwen: ,,Maandag 24 februari", was het enige wat er gezegd werd.

Vandaag wordt duidelijk wat AvroTros precies bedoelde. Grote fans van het spelletjesprogramma kunnen zich aanmelden en kans maken mee op reis te gaan. Daar staat natuurlijk wel iets tegenover: de Molloten krijgen een test met 20 vragen over 20 seizoenen toegestuurd en moeten die foutloos zien te beantwoorden. Net als in het programma geldt: wie de test het best én het snelst maakt, wint.

Er staat de grote winnaar overigens een bijzondere reis te wachten. Tot aan de eerste executie reist, eet en slaapt de gelukkige winnaar waar de crew ook is. Zo ziet de Molloot met eigen ogen hoe het programma wordt gemaakt en hoe het er achter de schermen aan toegaat. 

Nog nooit Wie is de Mol? gekeken? Dit is wat je moet weten! Navigeer met de pijltjes naar rechts > Klik op het icoontje rechts onderin voor groot scherm en kantel je mobiel voor een optimale weergave.