Volledig scherm
Harry Styles © EPA

Harry Styles komt in mei naar Ziggo Dome

Harry Styles gaat op wereldtournee en doet ook Nederland aan. De voormalig One Direction-zanger staat op 6 mei in de Ziggo Dome in Amsterdam, zo blijkt uit de tourdata die hij via Twitter deelde.

Styles trapt in april zijn Love On Tour af in het Verenigd Koninkrijk met een optreden in Birmingham. Daarna reist hij langs verschillende steden in Europa en de Verenigde Staten om in oktober af te sluiten in Mexico. Later zullen er ook nog concerten worden toegevoegd in Zuid-Amerika, Azië en Australië.

Alle shows staan in het teken van zijn nieuwe album Fine Line dat op 13 december verschijnt. Het is zijn tweede soloplaat, de eerste bracht hij uit in 2017. Kaarten voor het concert in Amsterdam zijn vanaf 22 november te koop.

  1. Honderdplusser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Honderd­plus­ser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Gordon trekt voor zijn nieuwe programma 100 Jaar Jong opnieuw op met een groep ouderen, zo vertelde hij vanavond aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. De presentator gaat op zoek naar het geheim van honderdplussers die nog altijd jong van geest zijn. Voor de gelegenheid had hij Lenie (101) meegenomen naar de studio, die meteen een gooi deed naar de plek van 'tafeldame’, tot hilariteit van de kijker.