Volledig scherm
Harry Styles. © Paul Bergen

Harry Styles toch níet prins Eric in De Kleine Zeemeermin

Hoewel Harry Styles volgens eerdere berichten in de huid zou kruipen van prins Eric in de remake van De Kleine Zeemeermin, blijkt dat de voormalig One Direction-zanger toch vriendelijk heeft bedankt voor de rol. Dit meldt The Wrap.

Volgens bronnen was de eerdere berichtgeving 'onjuist en onvolledig'. Volgens The Wrap zou Styles zeer vereerd zijn geweest met het aanbod, maar zag hij het niet zitten om de rol voor zijn rekening te nemen. De filmstudio zou inmiddels naarstig op zoek zijn naar een andere kandidaat die de rol kan, en wil, vervullen.

Eerder deze maand werd bekend dat de 19-jarige Halle Bailey is gecast als Ariel. De keuze voor de actrice maakte de tongen los. Een deel van de fans vindt die keuze helemaal niks omdat de makers van de remake zo dicht mogelijk bij het origineel moeten blijven, zeggen zij.

De Kleine Zeemeermin wordt een versie met acteurs van vlees en bloed van de animatiehit uit 1989. De film volgt een jonge zeemeermin die ervan droomt om een mens te worden zodat zij de charmante prins Eric kan trouwen. De Kleine Zeemeermin moet in 2020 uitkomen.